Onze | Visie

Bij Brabants Wonen zien we elk project als een kans om met elkaar, op basis van creativiteit, kennis van zaken en onderling respect, vorm en inhoud te geven aan nieuwe leefruimtes in een duurzame woonomgeving waar mensen zichzelf kunnen zijn. De bewoner staat centraal. Er is een transparant proces van bouw en ontwikkeling, ruimte voor innovatie en heldere communicatie. Goede balans tussen financieel en maatschappelijk rendement staan daarbij voorop.
Een woning is een ruimte om te leven en te beleven. Een ruimte waar je vorm en inhoud kunt geven aan je eigen leefstijl. Waar je alleen of samen met je partner of gezin kunt wonen, werken en ontspannen. In een duurzame omgeving waar je je thuis voelt.

Onze | Drive

Residentie De Veldbloem projectontwikkeling Veldhoven

Trots op wat we doen…

het maken van architectonisch hoogwaardige en toekomstbestendige leefruimtes met meerwaarde, waar mensen kunnen zijn wie ze zijn.

De Vrijheyt Veldhoven projectontwikkeling

…hoe we dit doen…

dichtbij de klant in “woonateliers” met oog voor detail in een duurzame woon- en leefomgeving

De Looierij Veldhoven expat woningen

…en waarom we dit doen!

op een creatieve manier samen met anderen invulling geven aan onze “drive” om op verantwoorde wijze bij te dragen aan het woongenot van mensen.

Onze | Trots

De Looierij – Veldhoven

In het historische hart van Veldhoven hebben wij in 2015 een pand mogen maken dat symbool staat voor dat waar wij als Brabants Wonen voor staan.

Wij wilden graag iets unieks teruggeven aan de Veldhovenaren uit de rijke geschiedenis dat door de tijd helaas verloren is gegaan: De Looierij. Met nostalgie, vakmanschap, oog voor detail en respect voor de natuurlijke omgeving…