Flexx | House

FlexxLiving logo
FlexxHouse logo
FlexxBoxx logo

FlexxHouse is het circulaire en modulaire woonconcept van Brabants Wonen. Permanente en tijdelijke prefabwoningen die voldoen aan het bouwbesluit. Verrassende stedenbouwkundige ensembles met alzijdige oriëntatie die “te gast” zijn in en “luisteren naar” hun omgeving. Een nieuwe manier van leven waar je samen jezelf kunt zijn!

Compacte, comfortabele en circulaire woningen
Permanente en tijdelijke prefabwoningen die voldoen aan het Bouwbesluit
Korte bouw- en ontwikkeltijd
Energiezuinig BENG / NOM
Betaalbaar en vooraf geprijsd
FlexxBoxx als designmeubel en kloppend hart van de woning
Verrassende stedenbouwkundige ensembles met alzijdige oriëntatie
Natuurinclusief bouwen, “te gast” in de omgeving
Herbruikbare materialen, minimum aan afval
De vraag naar compacte, comfortabele en betaalbare huisvesting is enorm. Het huidige aanbod sluit niet aan op de vraag en er melden zich nieuwe vragers op de woningmarkt. Circulair en modulair ontwikkelen en bouwen is de oplossing voor de versnelling van de woningbouw voor nu en in de toekomst.
De vaste prefab woonmodules van 6 x 4,5 meter kunnen zowel horizontaal als verticaal worden geschakeld tot vernieuwende stedenbouwkundige ensembles in het groen. De FlexxBoxx is het kloppend hart van de woning met daarom heen vrij indeelbare woningplattegronden. Geschikt voor zowel tijdelijke als permanente bouw van grondgebonden en gestapelde woningen!

De ontwikkeling van de FlexxHouse is ondersteund als innovatief woonproduct door het Ministerie van Economische zaken / AGENTSCHAP.NL

Bekijk hier de FlexxBoxx 

 

In deze video ziet u de FlexxBoxx XL-versie in onze voormalige showroom aan de Kanaalstraat in Eindhoven.