Brabants | Wonen

Bij Brabants Wonen gaan we voor maatwerk toe gesneden op de locatie, de doelgroep en de vraag vanuit de markt. Op basis van onze innovatie woonconcepten FlexxLiving, FlexxBoxx en FlexxHouse dragen wij zorg voor de ontwikkeling en bouw van duurzame en comfortabele leefruimtes.

Met kennis van zaken, oog voor detail, respect voor de omgeving en dichtbij de klant. Toekomstbestendige woningen passend binnen hun natuurlijke, stedelijke of sociale context. Projecten die het verschil maken en waar we trots op zijn!

ONZE VISIE

Bij Brabants Wonen zien we elk project als een kans om met elkaar, op basis van creativiteit, kennis van zaken en onderling respect, vorm en inhoud te geven aan nieuwe leefruimtes. Deze leefruimtes zijn bedoeld voor een duurzame omgeving, waar mensen zichzelf kunnen zijn.

ONZE WERKWIJZE

Elke ontwikkeling staat of valt bij het op een goede verantwoorde manier inspelen op de locatie en de omgeving, in combinatie met de vraag vanuit de woningmarkt. Wij “luisteren” naar de locatie om de juiste beslissingen te nemen.

ONS TEAM

Op deze pagina kunt u in één opslag een idee krijgen van het team van Brabants Wonen. Wij stellen ons team graag aan u voor.

VASTGOEDHUYS DE KORAAL

Brabants Wonen en Bouwbedrijf Th. Van Kasteren slaan de handen ineen. We gaan de krachten op het gebied van bouw en ontwikkeling bundelen. In samenwerking met een vast team van professionele partners kunnen we zo nóg beter inspelen op de veranderende woningmarkt.