Vastgoedhuys De Koraal

In een veranderende woningmarkt is het goed om de krachten op het gebied van bouw en ontwikkeling te bundelen. Brabants Wonen en Bouwbedrijf Th. Van Kasteren slaan daarom de handen ineen. Twee Brabantse bedrijven met een grote staat van dienst op het gebied van woningbouw en utiliteit gaan samen werken onder de naam “Vastgoedhuys De Koraal”.

Met ondersteuning van een vast team van professionele partners hebben we alle disciplines van initiatieffase tot ontwikkeling, bouw en nazorg onder één dak.

Zo zijn we in staat om nog beter en sneller in te spelen op vragen in het kader van een innovatieve en duurzame gebiedsontwikkeling met projecten die het verschil maken. Van kleinschalige inbreidingslocaties tot grootschalige (her)ontwikkeling of transformatieopgaven op het gebied van wonen en werken. Met kennis van zaken, oog door detail, respect voor de omgeving en dichtbij de klant. “Vastgoedhuys De Koraal” biedt de slagkracht van groot en het maatwerk van klein!

Vastgoedhuys De Koraal is een initiatief van:

Project ’t Stoom in Oerle Een project van Vastgoedhuys De Koraal. Het betreft 9 levensloopbestendige woningen met een nostalgische architectuur. Prachtig gelegen aan het park achter de kerk. In opdracht van De Dommel BV en Veldbroek BV heeft Brabants Wonen de ruimtelijke procedure verzorgd. De energiezuinige woningen zijn gerealiseerd door Bouwbedrijf Th. Van Kasteren.
Project Residentie De Veldbloem in Veldhoven-Dorp. Een project van Vastgoedhuys De Koraal. Dit duurzame bouwplan bestaat uit een ensemble van fraai vormgegeven woningen en appartementen in de duurdere prijsklasse, rond een eigen groen binnenhof. In de villa aan de Dorpstraat bevinden zich 5 luxe appartementen (villalofts) met ruime buitenruimtes. Op het achterterrein liggen twee schitterende levensloopbestendige semibungalows met tuin op het zuiden aan De Gender.
Project Libra in Zonderwijk VeldhovenEen project van Vastgoedhuys De Koraal. Bestaande uit twee blokken van zeven compleet opgeleverde, betaalbare starterswoningen. De woningen zijn energiezuinig en inclusief pv-panelen. De blokken bevatten een verbijzondering van de hoekwoning.