Flexx Living

Wonen is allang niet meer alleen een dak boven je hoofd. Een woning is een leefruimte waar mensen kunnen wonen, werken, ontspannen en zichzelf kunnen zijn. FlexxLiving is het woonconcept van Brabants Wonen waarbij inspraak en maatwerk voor toekomstige bewoners centraal staan. In woonateliers worden uitgangspunten geformuleerd als basis voor de verdere planuitwerking. Elke koper zit vervolgens met de architect aan tafel om invulling te geven aan zijn of haar eigen woonwensen.

FlexxLiving is daarmee de aanvulling op of het alternatief voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). De toekomstige bewoners hebben veel keuzevrijheid met betrekking tot de indeling en afwerking van de woningen. Met professionele begeleiding vanuit Brabants Wonen worden zij het gehele proces van initiatief tot realisatie ontzorgt. Veel aandacht wordt besteed aan de beeld-kwaliteit en de beleving van leefruimtes in een duurzame woonomgeving. FlexxLiving: your life, your style!

Ontwikkelen van projecten voor eigen rekening en risico

Ontzorgen tot en met oplevering en nazorg

Samenwerken in een vast bouwteam vanaf intiatieffase

Klankborden met alle partijen ter verhoging van de efficiency en het draagvlak

Leveren van maatwerk afgestemd op doelgroep en locatie

Conceptueel ontwikkelen en bouwen onder professionele begeleiding

Ontwikkelen op basis van FlexxEnergy*

Duurzame en comfortabele woningen in natuurlijke, stedelijke en sociale context

Ruimte geven aan spraakmakende architectuur

*Gasloze woningen en gebouwen, vanuit basispakket is het mogelijk door koper naar eigen wens op te plussen onder begeleiding van milieu-adviseur
Het project ‘Villapark de Rundgraaf’ in Eindhoven bestaat uit Amerikaanse villa’s op vijf wooneilanden. Er zijn twee type woningen: wonen op de begane grond en wonen op de eerste verdieping. Het betreft grote kavels overvloeiend in park met deels erfpachtconstructie: gezamenlijk onderhoud en beheer bij Brabants Wonen.
Het project ‘De Vrijheyt’ ligt aan de voet van het grote landschapspark nabij de Oerlese bossen. Een bijzonder fraai bouwplan dat is gerealiseerd als afronding van Oerle-Zuid. Een mix van 30 unieke woningen: vrijstaande parkvilla’s, ruime tweekappers, levensloopbestendige seniorenbungalows en exclusieve parklofts.
Het project ‘Entrada’ in Veldhoven bestaat uit twee halfronde bouwblokken. De benedenwoningen zijn opgebouwd uit twee bouwladen met tuin. De bovenwoningen zijn studio’s van circa 50 m2.